Милена Борисова
Първи стъпки в училище

И във футбола сме най- добри

И във футбола сме най- добри - Изображение 1

За дванайсти път плевенската Ученическа спортна школа със съдействието на Община Плевен и Областния съвет на БФС се проведе турнир по футбол за деца до 11 години, който е за купа "Освобождение". Надпреварата бе на 7 и 8 декември в залата на УСШ и в нея взеха участие осем отбора. Те бяха разделени в две групи.
Според жребия, в първата група са отборите на НУ "Патриарх Евтимий", НУ "Единство", ОУ "Д-р Петър Берон" и СОУ "Стоян Заимов". Във втората група са съставите от СОУ "Иван Вазов", НУ "Отец Паисий", СОУ "П. К. Яворов" и ОУ "Васил Левски".

Както и до сега регламентът определя през втория ден да играят най- добрите и да бъдат излъчени победителите .
Най-добрият отбор в турнира и носител на купа "Освобождението", която е осигурена от ОС на БФС, е отборът на СОУ „Иван Вазов“. Ядро на малките победители са момчетата от IV „д“ клас. Гордеем се с тях и ги поздравяваме за спортния дух. Сега разбираме защо всяко междучасие са с топката на двора, а в часовете по спорт от първи клас до днес са най-щастливи, когато играят футбол. Всички момчета в класа имат екипи на известни футболисти и често присъстваме на професионалните им футболни коментари за различни срещи. Изглежда футболът е едно прекрасно преживяване за Калоян, Стелиян, Нурай, Цветомир и Ерик, които са впечатлили присъстващите със своята игра. Вижте снимки от футболните срещи и сами се убедете колко са добри.

Категории: Творчество