Милена Борисова
Първи стъпки в училище

На празника на Плевен- състезание по информационни технологии

На празника на Плевен- състезание по информационни технологии - Изображение 1

На 15.05.2013г. в СОУ „Иван Вазов“ се проведе за пети пореден път състезанието по информационни технологии, посветено на празника на град Плевен. Организацията на състезанието е резултат от работата на учителите по информационни технологии в училището.
Участваха ученици от 4, 5, 6 и 7 клас. Учениците от 4. клас се състезаваха на практически задачи в Word и Paint на тема „Великден“ и „Пролетен карнавал“.
Децата работиха ентусиазирано и се представиха достойно. Грамота за най-добре представил се четвъртокласник беше връчена на Симона Резашка, която получи клавиатура и мишка от училища „Европа“. Второ място зае Синтия Чалъкова и беше наградена с . тонколони от Електроника и софтуер.И двете победителки са от 4 „д“ клас.
Въпреки, че състезанието се проведе непосредствено след явяването им на външното оценяване не се разколебаха, участваха и заслужават нашите поздравления. Радваме се, че все по- уверено се справят с новите технологии, а са толкова малки, защото се сбъдват мечтите на онези, които работят, докато мечтаят.
Спонсори на състезанието са: Стемо, Оптиспринт, Виваком, книжарници „Грама“, Електроника и софтуер, училища „Европа“.

Категории: Творчество