Милена Борисова
Първи стъпки в училище

Предприемачество или изкуство

Предприемачество или изкуство - Изображение 1

  Да, изкуството и предприемачеството са две много еднакви и много различни неща! Голямата прилика е, че и за изкуство и за предприемачество трябва много страст и нещо отвътре да те предизвика  да се занимаваш!

И за двете трябва самоувереност, иновативност, различно мислене, излизане от шаблона и да забравиш за риска! Да твориш със сърцето си!

 Но е важно е да помним, че и привидно различни, но уникални сами по себе си, то  предприемачеството е изкуство!

В часовете по предприемачество учениците от I „г” клас и тяхната учителка Милена Борисова от НУ „Патриарх Евтимий” с голямо желание твориха изкуство! Включиха се в поредния конкурс  „Новият цвят на пролетта 2022“! В него  участие взеха деца от цялата страна от учебните заведения, участващи в програмата „Бъдещето съм аз. Предприемачество за най-малките“, която се осъществява в партньорство с PEPCO Bulgaria.

През цялата учебна година малките първокласниците от I „г” клас участват в онлайн сесии заедно с останалите деца от училища в страната.

 Победителите Андреа Пекова, Джанберк Дандинов, Карина Савчева и Далия Маринова получиха своите красиви рисунки отпечатани върху тениски. Радостта в очите на малките художници искреше докато обличаха своите награди.

Благодарим на Джуниър Ачийвмънт за прекрасната идея за конкурса, за креативните награди, които ще останат скъп спомен за учениците от I „г” клас на НУ „Патриарх Евтимий”.

Предприемачеството е не само бизнес, а и изкуство и прекрасни преживявания!

Всички наградени рисунки може да видите тук:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=jabulgaria&set=a.5224016754320528

 

 

Предприемачество или изкуство - Изображение 2Предприемачество или изкуство - Изображение 3Предприемачество или изкуство - Изображение 4
Категории: Проекти