Милена Борисова
Първи стъпки в училище

Включи се в "Читателска щафета 3" !

Включи се в "Читателска щафета 3" ! - Изображение 1

С огромно удоволствие ви каним на новото, трето приключение в играта “Читателска щафета 3 мини: Бийзъс Рамона и Хенри”!
Както в предишните издания, така и тук ви предизвикваме да се забавляватe, да четете книжки и да се състезавате за страхотни Н-А-Г-Р-А-Д-И!!!
Героите на Бевърли Клиъри вдъхновяват поколения малчугани да четат и да опознават себе си, своите чувства и света около тях.
Благодарение на живите, истински и достъпни образи, авторката сътворява един свят за обикновените деца, в който те се чувстват уютно. Независимо дали са в училище или вкъщи, героите на Бевърли Клиъри винаги имат книжки подръка, а четенето е един от най-естествените начини за забавление. И ако смятате, че днешните деца не са такива, дълбоко грешите! Най-вероятно просто не са попаднали на книгите за Бийзъс, Рамона и Хенри…

Първото издание бе с героите на Роалд Дал, а второто издание - с поредицата "Детективи с машина на времето“.
За „Читателска щафета 3 „ всичко ще откриете в микросайта http://ramona.detskiknigi.com/
Кога? От 19.11.2012 г. до 30.03.2013 г.
Какво? Предизвикваме те да прочетеш три книжки по твой избор от произведенията на авторката Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри на издателство „Милениум“. След това можеш да се включиш в надпреварата ни за 500 значки – награди за най-бързите читатели и за една голяма награда, която засега е тайна.
Как да се запишеш за томболата?
ПРОЧЕТИ три книги по твой избор от от произведенията на авторката Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри. При желание от твоя страна, ПОПЪЛВАЙ читателски дневник за своя напредък – тук ще оставим да ни изненадаш. Ако ни изпратиш своя дневник, той ще може да участва в специалната ни изложба на дневници и дори може да ти донесе награда.
Когато прочетеш трите книги, ПОПЪЛНИ формата си за участие – ще я откриеш в сайта на „Читателска щафета 3 мини“.
ПОМОЛИ родител, учител или библиотекар да подпише формата за участие, за да потвърди, че си прочел книгите.
ИЗПРАТИ формата за участие на следния адрес, за да се включиш в надпреварата за уникални колекционерски значки:
За играта „Читателска щафета”
П.К. 204
1113 София 13

Официални правила на играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри”
Не е необходима покупка, за да се включите в надпреварата!
Организатори: организатори на кампанията са сайтът “Детски книги” и издателство “Милениум”. Те провеждат кампания за насърчаване на четенето сред децата на територията на Република България.
Участници: в настоящата игра могат да участват всички деца на възраст от 6 до 10 години, прочели поне три книги от произведенията на Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри, издавани на български език от издателство „Милениум“.
Механизъм на играта: Всички деца на възраст от 6 до 10 години, проявили интерес към кампанията, трябва да прочетат поне 3 книги на авторката Бевърли Клиъри, издадени на български език, а след това да изпратят попълнена форма за участие по образец, подписана от родител, библиотекар или учител, която служи като писмено съгласие за участие. Формите за участие се изпращат по пощата на адрес: “За играта „Читателска щафета“, П.К. 204, 1113 София 13″ в периода 19.11.2012 – 30.03.2013 г.. Организаторите от www.detskiknigi.com не поемат отговорност за непопълнени, неподписани или неполучени в срока на играта форми за участие. Доказателството за изпращане не е доказателство за получено писмо. Форми за участие се приемат само по пощата на посочения адрес. Всяко дете има право само на една форма за участие. Първите 500 участника, изпратили формите си за участие в срока на играта, получават специални значки с колекционерска стойност, изработени специално за съответното издание на играта. Значките ще се изпращат в училищата/библиотеките, посочени на формата за участие на всеки участник, в срок до 30 дни от обявяването на големия победител. Чрез теглене на томбола от всички получени форми за участие, един участник ще спечели голяма награда, която засега ще пазим в тайна, както и пълен комплект книги от произведенията на Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри, предоставени от издателство „Милениум“.

Категории: БЕЛ